Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
06-02-2014

Μετά την Κίνα και στην Βραζιλία τιμώμενη 
  ανακηρύσσεται η Πρόεδρος της ΔΕΕΛ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΡΒΕΡΗ –ΒΑΡΡΑ

      Τιμώμενο πρόσωπο, Πρέσβειρα  στην μακρινή Κίνα ανακηρύχθηκε η πολυβραβευμένη  Ποιήτρια, Dr Χρυσούλα Βαρβέρη – Βάρρα για την συνολική προσφορά της στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα.
      Με την ίδια τιμή διακρίθηκε από την Ρώμη – Ακαδημία FERDINAND A, από το Εδιμβούργο, τα Πολιτιστικά Κέντρα της Αγγλίας και το Πανεπιστήμιο του Cambridge , από την UNESCO με εισήγηση του Παύλου Νισλόγλου  και τώρα από τον Πρόεδρο Λογοτεχνών της Βραζιλίας παρέλαβε ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ εκ μέρους της Ένωσης Επιστημών του RIO DE JANEIRO.
      Βραβείο από το Rio de Janeiro και Ιστορικό Ανθολόγιο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΙΗΤΩΝ» 2011, εστάλη από την Πρόεδρο Τιμητική Προσφορά  στον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού , κ. ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠOΥΛΟ.
      Η 34η Διεθνής Γιορτή Ποιητών με τιμώμενο Πρόσωπο την ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ, 
θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2014, ημέρα Σάββατο και  ώρα 6:00 μμ έως 8:30μμ στο Πνευματικό Κέντρο, Ακαδημίας 50, Αθήναμε την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ. 
Θα προσφερθούν όπως πάντα Βιβλία, Ποιητικές μπομπονιέρες και πολλές Καλλιτεχνικές δημιουργίες σ΄ όλους τους Φίλους της ΔΕΕΛ. και οι Λογοτέχνες θα απαγγείλλουν Ποίηση τους. Οι Προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών θα τιμηθούν με τα  ιστορικά Διπλώματα για την ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ. Είσοδος Ελεύθερη για την Ποιητική αντάμωση.


 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             ΤΟ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     


    ΧΡ. ΒΑΡΒΕΡΗ - ΒΑΡΡΑ                  Δ.Σ.                         ΑΙΚ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-
                                                                                                 ΜΠΑΤΑΛΙΑ