Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΡΒΕΡΗ -ΒΑΡΡΑ ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                    18 -07-2013
     Άλλη μια μεγάλη βράβευση  έλαβε  η Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΡΒΕΡΗ –ΒΑΡΡΑ   από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λογοτεχνίας της Κίνας  με έδρα το Πεκίνο, με μεγάλη ταχυδρομική καθυστέρηση.                                                                                                                                           Στις 28 Δεκεμβρίου 2012 τιμήθηκε με τον τίτλο:  
"ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2012"

    Η συνεργασία της   με τις Λογοτεχνικές ενώσεις  τις Κίνας και ιδιαίτερα αυτών του  Πεκίνου με τον
Πρόεδρο του Διεθνούς Κέντρου Ποιητικής Έρευνας και Μετάφρασης, μέλους της Διεθνούς Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου των Ποιητών, αρχισυντάκτη του «World Poets Quarterly» ZHANG ZHI κρατεί  από πολύ παλιά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην Πνευματική Ολυμπιάδα της Κίνας ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες, στις 08 -16 Αυγούστου 2007 προσεκλήθη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με την ιδιότητα της ξεχωριστής   Ποιήτριας στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποίησης στην Λίμνη Qinghai από τον  Provincial Gavernor Jidi Majia. Στην μεγάλη της αυτή αποστολή έστειλε εκπρόσωπο την Αντιπρόεδρο και τώρα Γεν. Γραμματέα, Αικ. Βλαχοπαναγιώτου-Μπατάλια  η οποία και παρέλαβε το μετάλλιο και το μανιφέστο τυπωμένο σε δέρμα σε αγγλική και Κινέζικη Γλώσσα. H ίδια έστειλε στους εκπροσώπους και Προέδρους των Λογοτεχνικών Ενώσεων της Κίνας Ολυμπιακά μετάλλια του «Ομήρου – Μελίνας» και στεφάνια με κλάδους ελαίας. Αξίζει να αναφέρουμε το θεσμό αυτό τον οποίο καθιέρωσε το πρώτον η Χρ.Βαρβέρη –Βάρρα στην Πνευματική –Πολιτιστική δράση ως σύμβολο τιμής εδώ και τριάντα Χρόνια για να αποδίδει τιμές στους Ολυμπιονίκες του πνεύματος και στις Διεθνείς προσωπικότητες.
Στο Παγκόσμιο αυτό Φεστιβάλ στην Λίμνη Qinghai συμμετείχαν 48 χώρες με έναν εκπρόσωπο κάθε μία. Η εκδήλωση έκλεισε με αναφορά στην χώρα μας  με αναπαράσταση σκηνικού από την αρχαία Ελλάδα και η συγκίνηση για την τιμή που έκαναν οι Κινέζοι για την χώρα μας ήταν πραγματικά μοναδική. Να είσαι τόσο μακριά και ακούς Ελληνική Μουσική στην Κρατική τους Σκηνή είναι μεγάλη τιμή στον Ελληνικό Πολιτισμό.
Όλα τα Μέλη της Διεθνούς  Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών σας συγχαίρουν για μία ακόμα Φορά για την Μεγάλη αυτή τιμή που προσφέρεται σ΄όλους μας και στην Ελλάδα. 

    
       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΤΟ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               ΧΡ. ΒΑΡΒΕΡΗ - ΒΑΡΡΑ                                       Δ.Σ.                         ΑΙΚ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-
                                                                                                                                    ΜΠΑΤΑΛΙΑ
               
                                                     
    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Ν. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σημειώσετε, με δεοντολογικό τρόπο, τα σχόλια σας για την παρούσα ανάρτηση της ΔΕΕΛ.

Υβριστικό η κακόβουλο περιεχόμενο,θα διαγράφεται αμεσα, για την προάσπιση του κύρους των αναφερομένων.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.