Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗ  ΒΡΑΖΙΛΙΑ
 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ  ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012

Επ’ ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αγγλία τον Ιούλιο – Αύγουστο 2012, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Φορέα και Ιδρύτρια της ΔΕΕΛ Χρυσούλα Βαρβέρη Βάρρα εκφράζει και εκ μέρους των μελών της ΔΕΕΛ την ικανοποίηση της για την Πολιτιστική Παρουσία της Ελλάδας μας, των  Ποιητών, των Συγγραφέων και των Ζωγράφων στην Αγγλία.
Ο αγώνας ήταν πολύχρονος και διαρκής. Τα Ολυμπιακά Ανθολόγια της ΔΕΕΛ τιμώνται από  πολλούς Πολιτιστικούς Φορείς, Πανεπιστήμια και Φεστιβάλ της Αγγλίας. Επαινετική επιστολή έλαβε η Πρόεδρος από τον Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Ιστορικό-Ποιητικό Ανθολόγιο της ΔΕΕΛ, που η ίδια επιμελήθηκε, με τίτλο «ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ»
Στον τομέα Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης η δράση της ΔΕΕΛ έχει αναγνωριστεί ΔΙΕΘΝΩΣ για τις πρωτοβουλίες της και τη συνεργασία της σε θέματα Πολιτισμού με την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1993 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, συνεχώς.
   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  πρόσφατα βράβευσαν τη Χρυσούλα Βαρβέρη Βάρρα και με επιστολή τους πολλοί ζητούν Πολιτιστική συνεργασία με τη ΔΕΕΛ.
Η ΔΕΕΛ ανέδειξε τον Δήμο της Αθήνας μας Διεθνώς.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    
      ΧΡ. ΒΑΡΒΕΡΗ - ΒΑΡΡΑ           
   Chr. VARVERI - VARRA                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σημειώσετε, με δεοντολογικό τρόπο, τα σχόλια σας για την παρούσα ανάρτηση της ΔΕΕΛ.

Υβριστικό η κακόβουλο περιεχόμενο,θα διαγράφεται αμεσα, για την προάσπιση του κύρους των αναφερομένων.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.