Σάββατο, 18 Μαρτίου 2006

25η Γιορτή των Ποιητών ΧΡΥΣ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑΧΡΥΣ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑ 25 Χρόνια επιτυχημένης Διεθνούς αποστολής στο Δήμο Αθηναίων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-03-2006 Την 25η Γιορτή των Ποιητών ( & Καλλιτεχνών ) θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Ε.Λ. και η Διεθνής Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών «ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2006, ήμέρα Σάββατο και ώρα 6.00 μ.μ. Στην εκδήλωση αυτή που είναι και Διεθνής Διαγωνισμός θα βραβευτούν Ποιητές και Ζωγράφοι από όλον τον κόσμο. Ιδιαίτερα αφιερωμένη είναι : -στον Ιάπωνα Ποιητή DAISAKU IKEDA -στην πρέσβειρα της Ελλάδος καθηγήτρια του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μπουένος Άυρες ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΡΟΔΑ και -στον Αντιστράτηγο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Είσοδος ελεύθερη. Η Πρόεδρος Η Γραμματέας Χρ. Βαρβέρη- Βάρρα Αικ. Βλαχοπαναγιώτου -Μπατάλια Προς Πρόεδρο της Βουλής Α. ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Προς Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Προς Υπουργό Πολιτισμού Κο Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΧΡΥΣ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑ 25 Χρόνια επιτυχημένης Διεθνούς αποστολής στο Δήμο Αθηναίων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-03-2006 Την 25η Γιορτή των Ποιητών ( & Καλλιτεχνών ) θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Ε.Λ. και η Διεθνής Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών «ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2006, ήμέρα Σάββατο και ώρα 6.00 μ.μ. Στην εκδήλωση αυτή που είναι και Διεθνής Διαγωνισμός θα βραβευτούν Ποιητές και Ζωγράφοι από όλον τον κόσμο. Ιδιαίτερα αφιερωμένη είναι : -στον Ιάπωνα Ποιητή DAISAKU IKEDA -στην πρέσβειρα της Ελλάδος καθηγήτρια του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μπουένος Άυρες ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΡΟΔΑ και -στον Αντιστράτηγο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Είσοδος ελεύθερη. Η Πρόεδρος Η Γραμματέας Χρ. Βαρβέρη- Βάρρα Αικ. Βλαχοπαναγιώτου -Μπατάλια Προς Πρόεδρο της Βουλής Α. ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Προς Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Προς Υπουργό Πολιτισμού Κο Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΧΡΥΣ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑ 25 Χρόνια επιτυχημένης Διεθνούς αποστολής στο Δήμο Αθηναίων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-03-2006 Την 25η Γιορτή των Ποιητών ( & Καλλιτεχνών ) θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Ε.Λ. και η Διεθνής Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών «ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2006, ήμέρα Σάββατο και ώρα 6.00 μ.μ. Στην εκδήλωση αυτή που είναι και Διεθνής Διαγωνισμός θα βραβευτούν Ποιητές και Ζωγράφοι από όλον τον κόσμο. Ιδιαίτερα αφιερωμένη είναι : -στον Ιάπωνα Ποιητή DAISAKU IKEDA -στην πρέσβειρα της Ελλάδος καθηγήτρια του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μπουένος Άυρες ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΡΟΔΑ και -στον Αντιστράτηγο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Είσοδος ελεύθερη. Η Πρόεδρος Η Γραμματέας Χρ. Βαρβέρη- Βάρρα Αικ. Βλαχοπαναγιώτου -Μπατάλια Προς Πρόεδρο της Βουλής Α. ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ Προς Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Προς Υπουργό Πολιτισμού Κο Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


                                                      

ΧΡΥΣ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑ

             25 Χρόνια επιτυχημένης Διεθνούς αποστολής στο Δήμο Αθηναίων

                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                  

                                       18-03-2006                                                 

        Την  25η Γιορτή των Ποιητών ( & Καλλιτεχνών ) θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Ε.Λ. και η Διεθνής Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών «ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2006, ήμέρα Σάββατο  και ώρα 6.00 μ.μ.
       Στην εκδήλωση αυτή που είναι και Διεθνής Διαγωνισμός θα βραβευτούν Ποιητές και Ζωγράφοι από όλον τον κόσμο. Ιδιαίτερα αφιερωμένη είναι :
-στον Ιάπωνα Ποιητή DAISAKU IKEDA
-στην πρέσβειρα της Ελλάδος καθηγήτρια του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μπουένος Άυρες  ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΡΟΔΑ και
-στον Αντιστράτηγο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ
Είσοδος ελεύθερη.


 


Η Πρόεδρος
Η Γραμματέας
Χρ. Βαρβέρη- Βάρρα
Αικ. Βλαχοπαναγιώτου
-Μπατάλια
 Κοινοποιήση :
Προς  Πρόεδρο της Βουλής
Α. ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ

Προς  Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
ΓΕΩΡΓΙΟ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Προς Υπουργό Πολιτισμού
Κο  Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σημειώσετε, με δεοντολογικό τρόπο, τα σχόλια σας για την παρούσα ανάρτηση της ΔΕΕΛ.

Υβριστικό η κακόβουλο περιεχόμενο,θα διαγράφεται αμεσα, για την προάσπιση του κύρους των αναφερομένων.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.