Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2001

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 2001

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Αθήνα, 08 – 10 - 2001


Η Διεθνής Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Δ.Ε.Ε.Λ) στην Έκθεση Βιβλίου της Φραγκφούρτης
(μαζί με τους απόδημους Έλληνες)Η πρόεδρος και ιδρύτρια της Δ..Ε.Ε.Λ κ. Χρυσούλα Βαρβέρη – Βάρρα, μετά από σχετικό έγγραφο του Ε.ΚΕ.ΒΙ, εργάσθηκε σκληρά όλο το καλοκαίρι για να ενημερώσει εκατοντάδες λογοτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού για συμμετοχή και προβολή τους στην Διεθνή Έκθεση της Φραγκφούρτης.
Μετά το πέρας της εκθέσεως, όλα τα βιβλία θα δωριστούν στις Ελληνικές Κοινότητες της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι Γερμανοί διανοούμενοι από την Φραγκφούρτη σε εκδηλώσεις τους θα παρουσιάσουν την Ποίηση, την διεθνή αγωνιστικότητα για την Ειρήνη και το δημιουργικό έργο της λογοτέχνιδας κ. Χρυσούλας Βαρβέρη – Βάρρα μεταφρασμένη στην Γερμανική γλώσσα από τους ίδιους.
Η πρόεδρος, Χ. Βαρβέρη – Βάρρα για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της καθηγήτριας Πανεπιστημίου, Ακαδημαϊκού και Συγγραφέως κας. Ilse von Heydwolff Kallimann, την 30η Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσουν με ομάδες Γερμανών Λογοτεχνών εκδηλώσεις προς τιμή των δυο χωρών. Η Δ.Ε.Ε.Λ ωστόσο έστειλε τα παραστατικά των αγώνων της, τρία διπλώματα με παράσταση του Σωκράτη και αντίστοιχα μετάλλια.

Με τιμήΗ Πρόεδρος
των Φορέων
ΧΡ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑ

Η Γραμματέας της
«ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ»

ΑΙΚ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΜΠΑΤΑΛΙΑ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΕΕΛ


ΑΙΚ. ΤΣΑΛΙΚΗ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Διεθνής Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Δ.Ε.Ε.Λ) στην Έκθεση Βιβλίου της Φραγκφούρτης(μαζί με τους απόδημους Έλληνες)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Αθήνα, 08 – 10 - 2001 Η Διεθνής Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Δ.Ε.Ε.Λ) στην Έκθεση Βιβλίου της Φραγκφούρτης (μαζί με τους απόδημους Έλληνες) Η πρόεδρος και ιδρύτρια της Δ..Ε.Ε.Λ κ. Χρυσούλα Βαρβέρη – Βάρρα, μετά από σχετικό έγγραφο του Ε.ΚΕ.ΒΙ, εργάσθηκε σκληρά όλο το καλοκαίρι για να ενημερώσει εκατοντάδες λογοτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού για συμμετοχή και προβολή τους στην Διεθνή Έκθεση της Φραγκφούρτης. Μετά το πέρας της εκθέσεως, όλα τα βιβλία θα δωριστούν στις Ελληνικές Κοινότητες της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι Γερμανοί διανοούμενοι από την Φραγκφούρτη σε εκδηλώσεις τους θα παρουσιάσουν την Ποίηση, την διεθνή αγωνιστικότητα για την Ειρήνη και το δημιουργικό έργο της λογοτέχνιδας κ. Χρυσούλας Βαρβέρη – Βάρρα μεταφρασμένη στην Γερμανική γλώσσα από τους ίδιους. Η πρόεδρος, Χ. Βαρβέρη – Βάρρα για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της καθηγήτριας Πανεπιστημίου, Ακαδημαϊκού και Συγγραφέως κας. Ilse von Heydwolff Kallimann, την 30η Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσουν με ομάδες Γερμανών Λογοτεχνών εκδηλώσεις προς τιμή των δυο χωρών. Η Δ.Ε.Ε.Λ ωστόσο έστειλε τα παραστατικά των αγώνων της, τρία διπλώματα με παράσταση του Σωκράτη και αντίστοιχα μετάλλια. Με τιμή Η Πρόεδρος των Φορέων ΧΡ. ΒΑΡΒΕΡΗ- ΒΑΡΡΑ Η Γραμματέας της «ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ» ΑΙΚ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ- ΜΠΑΤΑΛΙΑ Η Γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Λ. ΑΙΚ. ΤΣΑΛΙΚΗ